Cautare

2534 de rezultate pentru "universitatea copiilor" (3.24 secunde)
Calinoiu a precizat ca evazionistii au fost selectati natural de criza financiara si ca Finantele vor sa castige razboiul cu patronul clubului Universitatea Craiova si cu Liga Profesionista de Fotbal. ... Duceti un razboi cu conducerea clubului de fotbal Universitatea Craiova si cu LPF.
Universitatea „Babes-Bolyai“ din Cluj-Napoca ii va acorda Sanctitatii Sale Papa Benedict al XVI-lea titlul de Doctor Honoris Causa.
Enumera vreo doua facultati, un masterat, iar in prezent este doctorand la Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi"
Judoka de la CS Universitatea Craiova si LPS "Petrache Triscu" ... Performere au fost Tania Ene (LPS "Petrache Triscu", categoria 36 kg) si Alexandra Ganea (CS Universitatea, 40 kg), care au iesit campioane nationale si au obtinut calificarea la Campionatul Balcanic (6-8 iulie, Bulgaria).
Este seful unitatii de cercetare in psihologia anomaliilor de la Universitatea din Londra, Colegiul Goldsmiths, si apare in mod regulat in mass-media ca expert in testarea cazurilor pretins paranormale.
Pe 28 iunie 2018, Kevin Knuth, profesor asociat de fizica, la Universitatea statului New York din Albany, a postat un articol cu titlul Suntem singuri?
Deputatii gorjeni Pantelimon Manta (PC) si Marcel Romanescu (PD) nu au renuntat la functiile de baza pe care le exercita la Universitatea "Constantin Brancusi" si presteaza la Camera Deputatilor prin cumul de functii, motivul fiind salariul mult mai mare de la facultate, cel putin in cazul deputatului conservator.
Presedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad a scris pe site-ul sau personal de internet ca este "incantat" ca a fost "insultat" de un grup de studenti, in timpul unei conferinte sustinute, luni, la universitatea Amir Kabir din Teheran.
Tõkés László a participat alaturi de presedintele celui mai mare partid de opozitie din Ungaria - FIDESZ, Viktor Orbán, la Universitatea de Vara Bálványos, la un forum intitulat "Europa puternica - comunitati puternice", in cadrul caruia, raspunzand la intrebarile participantilor, episcopul a spus ca majoritatea celor sase organizatii care l-au sprijinit in strangerea semnaturilor necesare pentru a candida ca independent la alegerile pentru PE nu sustine ideea unei liste comune cu UDMR.
Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, trebuie sa prezinte Guvernului un raport privind categoriile de specializari si diplome de la Universitatea "Spiru Haret", "raportat la cadrul legal", si sa propuna o rezolvare a situatiei, a anuntat premierul Emil Boc.
Primaria Craiova a propus consilierilor locali retragerea din actionariatul clubului de fotbal Universitatea Craiova si al celor doua societati rezultate in urma divizarii.
"Pentru noi situatia este mai dificila, pentru ca avem de ales intre un reprezentant al societatii civile sustinut de un ONG care se ocupa de victimele accidentelor rutiere, altul de Freedom House, altul de Universitatea Spiru Haret.
Desi a anuntat ca nu dispune de un buget suficient pentru investitii si cresteri salariale, Universitatea "Dunarea de Jos" a oferit posibilitatea unor profesori sa realize in anul "critic" venituri colosale.
Cei patru romani, reuniti intr-o echipa cu numele LEDA, sunt Dan Andrei Costea, liderul grupului, care este student la Inginerie Electrica si Informatica la Universitatea Internationala Bremen, Germania, Flaviu Valentin Barsan, student in anul I la Inginerie, in cadrul Universitatii din Calgary, Canada, Ciprian Gal, student in anul I la Fizica, la Universitatea Internationala Bremen, si Adrian Costache, student la Inginerie Electrica si Informatica, la Universitatea Internationala Bremen.
Printre ele se numara si COREMI SA, precum si UNIVERSITATEA CLUB FOTBAL SA Craiova", a spus Antonescu.
Ma tem ca raspunsul este afirmativ“ - spune pentru Challenges unul dintre stalpii forumului, Victor Halberstadt, renumit economist olandez, profesor la Universitatea din Leyde.
Ma tem ca raspunsul este afirmativ“ - spune pentru Challenges unul dintre stalpii forumului, Victor Halberstadt, renumit economist olandez, profesor la Universitatea din Leyde.
Statiunea Pomicola din Targu Jiu a fost preluata, prin lege, de Universitatea "Constantin Brancusi" (UCB). ... Universitatea de stat din Targu Jiu a preluat sediul unitatii agricole, mai multe cladiri, terenuri in suprafata totala de 180 de hectare, mai multe helesteie si 30 de angajati.
Lucrarile proiectului international HeRmeS-R - "Transferul de competente si inovare in scopul dezvoltarii afacerilor prin integrarea responsabilitatii sociale in politicile si procedurile de Resurse Umane", finantat de Uniunea Europeana, se vor derula, in perioada 6-8 iulie, la Universitatea din Craiova.
si CS Universitatea Craiova.
google-analytics.com